Szervezett zaklatás, titkos katonaság

szervezett társas zaklatás - gang stalking

szervezett társas zaklatás - gang stalking

Szervezett zaklatás - GANG STALKING

2018. február 16. - arda

stalk.png

A szervezett zaklatásról az embereknek általában a munkahelyi zaklatás jut eszükbe, holott két teljesen eltérő jelenségről van szó. Ezt általában csak az érintettek tudják, és néha ők is csak akkor ismerik fel, amikor rájönnek: már az életük a tét. Pedig kezdettől fogva az volt.

A munkahelyi zaklatás is nagyon rossz tud lenni, de az ember segíthet magán: felmond és keres egy másik munkahelyet, vagy bizonyítékokat gyűjt, és bíróságon száll harcba a jogaiért. Bezzeg a szervezett zaklatás áldozatán egyik módszer sem segít. Először is a törvény nem ismeri el a szervezett zaklatás fogalmát, és ebből adódóan hiába gyűjt az érintett bizonyítékokat, nincs kihez benyújtania őket. Mivel nem a munkahellyel kapcsolatos a zaklatás, természetesen kilépni sem tud.

Mi is hát a szervezett zaklatás, vagy angolul a Gang Stalking? Röviden: Egy erre szakosodott bűnszervezetet felbérel valaki, hogy végezzen ellenségével. Mivel ez viszonylag új formája a bűnözésnek, sokan próbálják megfejteni, mi lehet a háttérben, számos elmélet látott napvilágot: emberkísérlet, titkosügynökségek tesztelik a technika legújabb vívmányait, őrző-védő cégek, vagy nagyvállalatok magánakciója stb. Az igazság azonban az, hogy bizonyosat senki sem tud. Akárki is találta ki a bűnözésnek ezt a formáját, tökéletesítette a módszereket: lehetetlen bármit is bizonyítani, ráadásul még törvény sincs, amelyre lehetne hivatkozni. 

A következő módszereket alkalmazzák:

1.lépés: A célszemély egyéniségének feltérképezése. Bizony. Már nem Nagy Béla vagy Papp Anna tovább a neve, hanem csak így egyszerűen: célszemély. Angolul Targeted Individual.logo.jpg Első lépésként tehát 24/7-es megfigyelés alá helyezik a célszemélyt, ami annyit jelent, hogy megszűnik számára a magánszféra, a nap 24 órájában a hét minden napján kémkamerák által figyelik minden mozdulatát. Mindenhol. Utcán, a saját otthonában ( a fürdőszobát is beleértve), a munkahelyén, tehát ahol csak megfordul. Ehhez előbb meg kell nyerniük a célszemély hozzátartozóinak bizalmát, mert a segítségük nélkül nehezen kivitelezhető az effajta illegális megfigyelés. Bizonyára erre is megvannak a módszereik, mert általában az esetek többségében( az internetet böngészve ez derül ki) sikerrel járnak. Az én esetem sem kivétel. Igen. Nekem sincs nevem többé. Célszemély lettem.

images_49.jpg

2. lépés: A célszemély munkahelyén való ellehetetlenítése. A munkatársakat is beszervezik természetesen, valószínűleg pénzt vagy egyéb előnyöket ígérnek nekik. Bármi is legyen, számomra felfoghatatlan, mi visz rá embereket, hogy vadásszanak valakire, szándékosan tönkretegyék az életét, és szurkoljanak, hogy a célszemély ilyen vagy olyan módon "elbukjon", megsemmisüljön. Sokat gondolkodtam azon, hogy vajon a zaklatók ( egyébként szerintem téves a zaklató szó alkalmazása ebben az esetben, az ítéletvégehajtó, hóhér (aki pénzt kap a gyilkolásért), vagy náci embervadász szavak jobban kifejezk tevékenységüket), átgondolják-e tetteik következményeit? Tisztában vannak-e azzal, hogy velük végeztetik el a piszkos munkát? Mégis: mennyi pénzt kaphattak ezért az aljas, emberhez nem méltó "munkáért"? 

images_2.png

Megkezdődik a szervezkedés, ami esetemben úgy történt, hogy bizonyos napokon titkos összejöveteleket szerveztek, ahol megbeszélték a "haditervet". Természetesen a bűnszervezet által kijelölt ember segítségével, aki felszerelte őket mindenfajta kémtechnikával és elektromágneses fegyverekkel, majd betanította őket használatukra. Gondolom, erre időt kellett szánni, nem is keveset :) , ezért tartottak az összejövetelek 6-7 óra hosszáig. A szüleim is jelen voltak ezeken a szervezkedéseken, hát tudom. De erről ennyit.

images_47.jpgEgyet azonban tudok: a zaklatók is elveszítik önmagukat, feladják egyéniségüket ebben az embertelen játszmában. Abban a pillanatban, amikor rábólintanak, elfogadják e fausti szerződést,  ők is megszűnnek Nagy Bélának, Papp Annának lenni, a nevük egyszerűen zaklató. Angolul: Stalker.

 

De még nem késő. Még visszanyerhetitek emberi mivoltotokat. Hiszen ti ismeritek a bérgyilkos kilétét. Tisztában vagytok, ki az, aki felbérelt benneteket a gyilkosságra,elvégre hónapokon keresztül összejártatok vele, amíg felkészített benneteket erre az aljasságra. Tudom, hogy olvassátok írásaimat, mert a teljeskörű megfigyelés része a számítógép kezelése is. Hát, tudom, hogy minden egyes leírt szavamat elolvassátok. Gondoljátok át, mennyi ember szenvedését szüntethetnétek meg. Ha értem nem is tennétek meg, gondoljatok a sok áldozatra, akik világszerte ennek a bűnszervezetnek a kínzásaitól szenvednek. Nézzetek utána az interneten, hallgassátok meg történeteiket! Tudom, hogy azt gondoljátok, hogy más szervezetek kínozzák őket, de ez nem igaz! Ugyanazok teszik, csak minden országban megvannak az alszervezeteik, akik végrehajtják a szervezett zaklatást. De a szálak ugyanahhoz a bűnszervezethez vezetnek. Ebben biztos vagyok. images_13.jpgSegítsetek felgöngyölíteni, nyilvánosságra hozni a bűnözésnek ezt a formáját, adjátok fel a megbízótok nevét! Előbb-utóbb úgyis kiderül az igazság, gondoljatok arra, hány ember életét menthetitek meg. Legyen hozzá bátorságotok

Itt egy történet a sok közül:

 

A  zaklatók pszichológiai profiljával sokan foglalkoznak az interneten. Egyesek szerint személyiségük sérült, maguk is zaklatás áldozatai, akik ilyen módon vesznek elégtételt a rajtuk esett sérelmekért, mások szerint egyszerűen pszichopaták, akik élvezik mások szenvedéseit. Nem tudom, nem vagyok pszichológus. Vannak, akik egy bibliai történethez hasonlítják a zaklatók viselkedését, pontosabban a megkövezés általi büntetés jelenségére utalnak.images_17.jpg A közösség kiválaszt egy célszemélyt, bűnbakot, aminek pszichológiai magyarázata a félelem. Félelem a kiközösítéstől, és persze, attól, hogy őket jelöljék ki célszemélynek. A kiközösítés az ember megsemmisülésével egyenlő, ez egyértelmű, magyarázni sem kell. Másrészt az áldozat kiválasztásának még egy hozadéka van: közösségformáló ereje van. A közös cél tartja őket össze, vagyis az áldozat üldözése, meggyilkolása. Ami a megkövezést illeti, sokat elárul az ember jelleméről, részt vesz-e benne.images_15.jpg Igaz: a félelem nagy úr, de bármilyenek is a körülmények, mindig adva van a választás lehetősége. Vagy csatlakozol a többséghez, és lehajolsz a kőért, vagy állva maradsz. Egyenes gerinccel. Nekem, kiválasztásomnak "köszönhetően" megadatott a lehetőség, hogy végignézzem, kik azok, akik bizony lehajoltak a kőért, de akadtak olyanok is, akik állva maradtak. Egyenes gerinccel. Sajnos, olyanok is akadtak, akik nemcsak lehajoltak/nak egy kőért, hanem kértek/nek még... :) És köszönték/ik szépen...

 

A zaklatás pszichológiai hadviseléssel kezdődik. A zaklatók feladatai:

- Az áldozat tekintélyének lerombolása.

- Pletykák, rágalmak terjesztése.                                            marslanding022-_a9f24.jpg

- A célszemély megalázása.

- Hitelrontás.

- Munkateljesítményének semmibe vevése.

- Információk eltitkolása, félrevezetés.

- Kommunikációs eszközök: az áldozat kizárása a beszélgetésekből, alaptalan bírálatokat, fenyegetéseket kap.

- A célszemély jó hírének lerombolása.

- Súlyosabb esetben az áldozat fizikai bántalmazása.

A szervezetten zaklatókat Amerikábanimages_60_1.jpg -nak nevezik, ami bűnöst, tettest, szerintem szabadabb fordításban bűnözőt jelent. A szervezett bűnözők nagy csoportjának neve, vagyis egy titkos érdekcsoporté, amely főleg önző érdekek nagy haszon érvényesítése érdekében becstelen célokért működik erkölcsileg kifogásolható, aljas eszközökkel, az Értelmező szótár szerint maffia, ill. alvilági banda.

Anonymousnak is van üzenete a bandazaklatók, illetve egyszerűbben mondva a gyilkosok számára:

 Anonymous korunk legnagyobb bűncselekményének nevezi a szervezett zaklatást, melynek része az emberek elektronikus eszközök általi halálra kínzása, és szerinte az emberiség történelme folyamán ekkora horderejű bűncselekményre még nem volt példa. Ezzel mi, áldozatok is teljes mértékben egyetértünk.

Abban a "szerencsés" helyzetben vagyok, hogy végignézhettem, mint vedlettek át a hozzátartozóim, szomszédaim, munkatársaim bűnözővé, ill. szervezett zaklatóvá, ami ugyanaz. Örök rejtély marad számomra, mivel vehették rá őket. Sok pénzt ajánlottak nekik? Biztos állást? Munkahelyet, jó iskolákat a gyerekeiknek? Mi lehetett a Júdás-pénz, amivel rávehették őket egy ember kiirtására? Mert sajnos, ez történik. Egymással irtatnak ki bennünket. És közben bizonyára jól szórakoznak, hogy milyen olcsón megvásárolható egy ember.

Arra is gondoltam, hogy a környezetemben élő emberek egy része, akik most engem üldöznek, szintén elektromágneses fegyverek általi támadások áldozatai. Hogy mentsék a bőrüket, átálltak a bűnözők oldalára. Szerződést kötöttek velük. Ezt egy internetes oldalon találtam, ahol egy bandazaklató vallomása olvasható. Azt állította, hogy így toboroznak új ügynököket a hétköznapi emberek soraiból. Előbb megkínozzák őket, majd szerződést ajánlanak fel nekik. Sajnos, úgy tűnik, sokan elfogadják az ajánlatukat.

A zaklatókat központilag irányítják, amint az a következő honlapon olvasható:

http://meszli.uw.hu/elke/elke38.html

Nem értem, eddig miért nem jöttem rá, hogy voltaképpen katonasággal állunk szemben.Na, nem a hivatalossal, de azért mégis. Pedig annyi jel mutatta. Mondjuk az is, hogy ahányszor csak megpróbáltam megfogalmazni, mi történik velem, mindig pontokba szedtem a lépéseket, számozgattam. Első lépés, második lépés... Hogy nem láttam, hogy voltaképpen egy haditerv az, amit próbálok kibogozni? Mert mi is előzi meg a háborút? Hát, a terv. Egy haditerv. Igaz, itt-ott eltértek a sablontól, hogy ne legyen annyira szembetűnő, de úgy veszem észre, manapság már nem nagyon törődnek vele, hogy rájövünk-e , vagy sem.

A modern idegenlégió

images_71.jpgKutatásaim során ébredtem rá, hogy valójában, mi is állhat a háttérben. Egy nyugdíjas katonatiszt elemezgette a világ helyzetét, és ő mondta ki, hogy a világ leggazdagabb emberei saját céljaik érdekében magánkatonaságot hoztak létre. Afféle modern idegenlégiót. Felszerelték őket a legkorszerűbb hadászati eszközökkel, a fejlesztés alatt álló hangfegyverek különböző változataival, és bevetették őket a fegyvertelen és ártatlan lakosság ellen. A rejtett céljaikról is beszélt. Szerinte néhány éven belül a Föld lakossága megkétszereződik, és élhetetlenné válik a bolygó. Ez csak háborúkkal küszöbölhető ki, de egy atomfegyverekkel vívott háború következtében minden megsemmisülne, és ezen a pénz sem segítene, bármilyen gazdag is valaki. Ezért kellett kitalálni egy olyan fegyvert, amely úgy öl, hogy még nyomok sem maradnak. Mintha természetes úton haltak volna meg az áldozatok. Persze, mint minden fegyvert, ezt is előbb tesztelni kell. Ezért keressük mi, célszemélyek, hiába az indítóokot, miért lettünk kiválasztva, valószínűleg soha sem tudjuk meg. Mindenkinek lehet egy elmélete: talán bosszú állhat a háttérben, genetika vagy ki tudja mi, az igazság valószínűleg az, hogy véletlenszerűen kerültünk a programba. Akár egy Agatha Christie regényben, ahol a tettes ábécé szerint gyilkol, hogy elfedje a valódi célját.  Ezt bizonyítja az a tény is, hogy habár az ún. irányított hangot közvetítő eszköz eredetileg eladásra készült, a kényelmest tv-zést tette volna lehetővé, és ára 1000 dollár, mégsem reklámozzák úgy, mint más új terméket szokás. Nem is titkolják, igaz, de mégsem kap nagy nyilvánosságot, mert akkor már nem csodálkoznának úgy az emberek, amikor egy célszemély előáll azzal a történettel, hogy hangokat hall. Ha ismerős lenne előttük ez az eszköz, hinnének a szervezett zaklatás áldozatainak, és nem úgy néznének ránk, mintha azt mesélnénk, hogy a sarki bolt előtt ufók garázdálkodnak.Pedig itt a bizonyíték, mint mondtam, még csak nem is titok:

 Ultrahang, ha jól értettem. Ennyit tudok róla, és nem is érdekel ezzel kapcsolatban több információ. Vajon volt-e az emberiség történelme folyamán olyan találmány, amit ne használtak volna egymás ellen? Már ott tartok, hogy azt sem bánnám, ha a kőkorszakban élnék inkább. Mert mind kegyetlenebb kínzóeszközöket találnak ki jeles tudósaink. Jó, elismerem, nem az ő hibájuk, de ez a célszemélyek sorsán nem változtat. Talán elnézik nekem ezt a kirohanást, ha azt mondom, hogy egy ilyen ügyes kis találmánnyal ébresztgettek az éjjel félóránként. No, nem az igazi szervezők, hanem csak a részfeladatokat végző ún. "hasznos idióták". Akik egy kis pénzért a saját anyjukat is megmikróznák.

Ez a katonatiszt még sok épületes információt osztott meg velünk, történetesen, hogy az emberiség 70% felesleges, és kerül ezért "listára". Igen. Halállistára. A gondolatolvasásról is szó esett. Az emberek többsége nem igazán méri fel ennek rejtett veszélyeit. Természetesen minden épelméjű, egészséges erkölcsiségű ember tudja, holy durván sérti az alapvatő emberi jogokat, de van ennél sokkal rosszabb oldala is. Az emberek nem fogták fel, hogy ha ez tényleg igaz, van ilyen eszköz, amely képes erre ( én még mindig próbálom elutasítani ezt a tényt, egyszerűen nem merem elhinni), az egyenlő az emberiség halálos ítéletével. Gondoljunk csak bele. Ha valakit megtámadnak, ahogy most minket, célszemélyeket, az ember első természetes reakciója, hogy megpróbál védekezni. "Haditervet" kidolgozni, ha úgy tetszik. De hát a haditerv akkor működik, ha az ellenség nem tudja, mi lesz a következő lépésünk. Ezért hackelik meg a számítógépeinket, hallgatják le telefonjainkat. De ezt még egy ügyes célszemély kicselezheti. Na, de ha olvassák a gondolatainkat? Mennyi esélyünk van akkor a túlélésre? Hiszen mindig lépéselőnyben lesznek. És innentől már nincs többé szabadság. Ez az emberiség rabszolgasorba taszítása. Ha már nem dönthetünk a saját sorsunkról, nincs tovább szabad akarat, bizony rabok vagyunk. Akkor is, ha nem áll a börtönőrünk mellettünk. Mégis ott van láthatatlanul. Ott ül egy számítógép előtt, és várja a parancsot: megöljön?, megkínozzon?, békén hagyjon?:) A lényeg: mi már nem tudunk hatni sorsunk alakulására. És mi ez, ha nem rabszolgaság?

20150210kibervedelem-hadsereg-terrorizmus-obama3.jpg

 Persze, az ember humorral próbálja oldani a nehéz helyzeteket, és a katonatiszttel beszélgető riporter is tréfára fogta. Azt mondta, hogy jó lesz, ha a politikusok is ráébrednek a gondolatolvasás lehetőségére, amikor megbeszélésekre utaznak, és megtetszik nekik a repülőn az evőeszköz, vagy bűnös gondolataik támadnak a légi utaskísérőnőkkel  kapcsolatban, főleg pedig, amikor megpróbálják kicselezni beszélgetőpartnerüket. Tudni fogják róluk, hogy, hm, hogy is fogalmazzak? Nos: nem mondanak igazat.:)

Sajnos, vannak dolgok, amikkel kapcsolatban nem kellene tréfálni, és a gondolatolvasás ilyen. Bennem azért még él a remény, hogy erre már csak nem vetemednek. Ámbár, amiket átéltem/élek a mai napig, nem sok optimizmusra ad okot.

Még egy fontos felismeréssel lettem "gazdagabb" a mai napon. Rá kellett ébrednem, hogy teljesen egyedül vagyok ebben az élet-halál harcban, senkire sem számíthatok, csak saját magamra. Igazából, azt hiszem, régóta tudtában vagyok ennek. Az egyetemen az egyik tanárnőm azt mondta, túl vannak értékelve az emberi kapcsolatok. Egyedül jövünk a világra, és egyedül távozunk. És egyedül küzdünk meg a ránk mért sorscsapásokkal. Szerintem ennél hasznosabbat nem is taníthattak nekünk. De azt mégsem gondoltam, hogy egyszer egy egész hadsereggel kell megküzdenem. Egyedül. Fegyvertelenül. Mindegy. Ha harc van, hát legyen harc. De azért (cseppet sem) kedves katona urak legalább a gondolatolvasást mellőzhetnétek. Az nem elég lépéselőny számotokra, hogy több ezren vagytok egy fegyvertelen nő ellen, ráadásul felszerelve a legkorszerűbb fegyverekkel? Tisztességről beszélni itt, tudom, nevetséges, de azért mégis. Betyárbecsület is van a világon.

Az emberi természet olyan, hogy viszonylag gyorsan alkalmazkodik a változásokhoz, a megváltozott életkörülményekhez. Így sikerült fennmaradnia a történelem folyamán. Elfogadja (beletörődik?), hogy élete már soha sem lesz a régi. Eleinte még evickél, mint az úszni tanuló gyerek, igyekszik minél előbb átlátni, mi veszi körül, mivel kell megküzdenie. Néha a gyorsaság, találékonyság az, ami számít, néha a kitartás, a tűrőképesség. Néha mindkettő. 

2018-ra mindannyiunk élete megváltozott. Az emberiség három részre oszlott:

Azokra, akik tudják az igazságot, "felébredtek" (mert felébresztették őket :) ) - ők a célszemélyek, az áldozatok. A második csoportot a bűnözők, a célszemélyek üldözői alkotják. Szervezetten cselekszenek, és tetteikért egy napon az emberiség elleni bűncselekményeket vizsgáló bíróságon fognak felelni. De csak akkor, ha a harmadik csoportot alkotó " álmodók " időben felébrednek. Segítségül itt van egy ébresztő videó:

Nagyon sok célszemély videóüzenetben hívja fel a figyelmet a szervezett zaklatás nevű jelenségre, melynek már a neve is félrevezető, mert nem zaklatásról van szó, hanem szervezett bűnözésről, melynek a célja egyszerűen mondva népirtás (sokan vagyunk a bolygón, mármint egyesek szerint). Nem is akármilyen népirtás, hanem a lehető legaljasabb, legembertelenebb, mert célját úgy akarja megvalósítani, hogy halálra kínozzák az áldozatot, aki végül a kegyetlenkedés hatására vagy megőrül, vagy öngyilkosságba "menekül". A pszichopata bűnözőknek mind a két végeredmény megfelel, mert ha elmegyógyintézetbe kerül az áldozat, tovább kísérletezhetnek rajta, ráadásul a gyógyszeripar is hálás érte. Ha öngyilkosságot követ el, megszűnik a lebukás veszélye, és más áldozat után néznek. Hiszen sokan vagyunk, nem igaz?

Az alábbi vallomás (videóüzenet) egy ír nőtől származik. Azért választottam őt a tengernyi áldozat közül, mert a fizetett zaklatók sorsáról is beszél. Azt állítja, hogy ha a bűnözők végeznek a célszeméllyel, a zaklatók következnek, hiszen ők egyben tanúk is. Tanúi egy olyan bűncselekménynek, amelyet egy egészséges lelkületű ember még elképzelni sem tud.

Íme a vallomás szabad fordítása (a teljesség igénye nélkül):

"Ebben a videóüzenetben visszatekintenék a múltamra, attól a pillanattól kezdve, amikor ki lettem válaszva, amikor része lettem ennek a fekete projektnek.Talán a génjem miatt választottak, vagy a jellemem, egyéniségem volt a meghatározó, nem tudom...

Ezt a programot az amerikai titkosszolgálatok kezdték, de később nagyon sok alszervezet jött létre, mely átvette. A program neve MK ULTRA, és már nagyon régóta folynak a kísérletek. 170 alkísérlete van. Különböző célkitűzéseik voltak: kémek, gyilkosok kiképzése, akik nincsenek tudtában tetteiknek stb. Még valamikor a '40-es években kezdődhettek ezek az emberkísérletek...

Most elsősorban arról szeretnék beszélni, mi mindent éltem át azóta, mióta célponttá váltam. Céljuk az ember pszichikai megtörése, egyéniségének darabokra törése. Ezt a trauma alapú kínzással érik el. Évekig tanulmányozzák az áldozat jellemét, életét: tudják mi a kedvenc étele, kikkel barátkozik, majd megpróbálják tönkretenni társas kapcsolatait. Attól sem riadnak vissza, hogy meggyilkolják a családtagjait.

Mindennaposak az elektromágneses fegyverek általi támadások,upfzbuetqumvrbh-800x450-nopad.jpg és már minden testrészemen alkalmazták ezt a fajta kínzást. Meddővé tettek.

Ez a program a sötétség jegyében jött létre. A nagyvállalatok szinte versengenek, hogy megkaparintsák ezeket a fegyvereket, és irányítani tudjanak mindenkit.

Nem csak olvassák a gondolataimat, hanem mozgatni, irányítani is tudják a testemet. Éjjelente a gondolataimat manipulálják, nappal pedig a fizetett szervezett zaklatókat küldik rám. Minden társadalmi réteg képviselve van, nincs kivétel, úgy látszik bárkiből lehet zaklató. Nagyon sok MKULTRA áldozat panaszkodik arra, hogy illegálisan követik, megfigyelik, és pszichésen tönkreteszik őket. Olyan mértékben, hogy bármit megtesznek, amit a titkosszolgálatok kérnek tőlük.

Nagyon sok áldozat van világszerte. Különösen Írországban. Sokáig hallgattam. Amikor elhatároztam, hogy beszélni fogok a szervezett zaklatásról, még durvábbá váltak a támadások, egy családtagom életébe került, megölték. Ezért egy célszemélynek nagyon nehéz kapcsolatot létesítenie bárkivel is, hiszen mást is bajba sodorhat, célponttá válhat. Munkát sem vállalhatok már, mert feketelistára kerültem. Valaha bankban dolgoztam.

Szerintem a chemtrail permetezés is része ennek a programnak. Ez az újfajta mikrochip, amely segítségével követni tudják a célszemélyeket. Minden élőlény a világon már fertőzött a chemtrail által, és csak egy gombnyomás szükséges, hogy rákot vagy más betegséget idézzenek elő bárkinél.

Ha egy célszemély elköltözk másik városba, azonnal mozgósítják a szervezett zaklatókat, rengeteget, akik rágalmakkal és egyéb módszerekkel ismét tönkreteszik az áldozat életét, ellehetetlenítik az új közösségben is. A cél, hogy az áldozat magára maradjon, ne tudjon védekezni, és ekkor kezdik alkalmazni az elektromágneses irányított fegyvereket ellene. Éjjelente gyakran annyi új gondolatot küldenek az agyamba, hogy törlődnek a saját emlékeim. A gyermekkoromat teljesen kitörölték, már semmire sem emlékszem. Az új emlékek trauma alapúak, és ha valami kreatív munkába kezdek: verseket írok, vagy zeneszámot komponálok, előjönnek ezek a rossz gondolatok, és depresszióssá tesznek.

Gyakran bedrogoznak, majd nyilvánosságra hozzák egy közösségen belül, hogy mindenki őrültnek higgyen. Különösen, ha beszélni szeretnék a szervezett zaklatásról, mindent megtesznek, hogy elhallgatassanak. Mindenáron titokban akarják tartani, és ennek érdekében bármire képesek. Nagyon sok embert beszerveznek az áldozat ellen, még gyerekeket is. Törvényellenes megfigyelés alá helyeznek, és engedélyezik egy csoport embernek, hogy naphosszat nézzenek élőben az interneten. A szervezett zaklatók között nagyon sok a börtönviselt bűnöző: kábítószer-terjesztők, fegyverkereskedők, emberrablók, zsarolók, szélhámosok stb.

Ha egyszer célszeméllyé válik valaki, nagyon nehezen menekül ebből a programból. Nem azt mondom, hogy lehetetlen, de nagyon nehéz. Egyet azonban biztosan tudok: a hallgatás nem segít. Mindenféleképpen támadni fognak. Olyan régóta vagyok célszemély, hogy már minden lépésüket ismerem, pillanatok alatt felismerem az embereiket, a szervezett zaklatókat. Itt, Írországban annyira durva ez a program, hogy az áldozatok gyakran elmegyógyintézetbe kerülnek, vagy öngyilkosságot követnek el. Az is gyakori, hogy börtönbe kerülnek, így hallgattatják el őket a tettesek.

Frekvenciák segítségével befolyásolni tudják az emberek hangulatát, érzelmeit. Rávehetik őket, hogy meggyűlöljenek embereket, akár családtagot is.

A szervezett zaklatók kapcsolatban állnak az alvilággal, habár ennek gyakran nincsenek is tudtában. És azt sem tudják, hogy őket is éppen úgy megfigyelik, mint a célszemélyt, mert ennek a programnak a lényege egy közösség teljes mértékű kontrollja. Bármennyi pénzt is szereznek a szervezett zaklatók áldozatuk kínzásáért, üldözéséért, nincsenek tisztában azzal a ténnyel, hogy ők is csak bábuk a sakktáblán, és ha a célszemély meghal, velük is végezni fognak, mert túl sokat tudnak. A maffia nem hagy tanúkat. Ahhoz, hogy ez a program minél tovább titokban maradhasson, kockázatos életben hagyni őket. Valószínűleg ők is célszemélyekké válnak, vagy megbetegszenek rákban, illetve hasonló halálos betegségben. Esetleg autóbalaeset áldozatai lesznek.Egy biztos: nem hagynak elvarratlan szálakat.

Végezetül azt tanácsolom mindenkinek, hogy ne maradjon csendben.Ha a saját életét nem is tudja megmenteni, gondoljon a többi áldozatra. Hiszek a pillangó-hatásban: minden tettünk kihat az egész emberiség jövőjére.És egy gyertyát gyújtok azok számára, akiket már megfosztottak a jövőjüktől, mert öngyilkosságba hajszolták őket."

A videó megtekinthető az alábbi címen: Testimony of a Targeted Individual MK ULTRA mind control subject

Összeesküvés-elmélet

Egyesek szerint mindaz, amit a célszemélyek állítanak csupán összeesküvés-elmélet. Nekünk, áldozatoknak, ahhoz is hozzá kell szoknunk, hogy a társadalmon kívül ragadtunk, szavaink hiteltelenné váltak. Márpedig egy ember annyit ér, amennyit a szava. Tökéletes csapdát állítottak nekünk, nem igaz? Mintha egy üvegharang alá helyeztek volna bennünket, és habár látnak bennünket, de nem hallják szavainkat. Ott vagyunk köztük, de mégsem.

Természetesen az áldozat "láthatatlanná tételéért" a stalkerek a felelősek. Ez az ő munkájuk. Elvégre meg kell dolgozniuk a fizetésükért. Mint írtam mindenkinek megvan a maga kis részfeladata. Ezek a következők: Feltérképezik az áldozat lakhelyét, majd pletykákat terjesztve ellene hangolják a szomszédságot. Ez nagyon fontos lépés, mert ilyen módon tudnak feltűnés nélkül ki-be járkálni a célszemély ingatlanába. A szomszédok segítsége nélkül ez nehezen lenne kivitelezhető. mert valaki esetleg  meglátná és feljelenthetné őket betörésért. A szomszédok tehát kulcsfontosságúak már csak azért is, mert az elektromágneses zaklatáshoz fegyverek egy részét náluk helyezk el. Az ő feladatuk a célszemély sugárzása és kínzása ezekkel az eszközökkel a tulajdon otthonában.

Mivel lélektani szempontból fontos, hogy az áldozat tudtában legyen: megfigyelés alatt áll (nyilván megfélemlítés céljából), a stalkerek részfeladatai közé tartozik az ún. utcaszínház megrendezése. Az Fb-n külön csatornát hoznak létre, ahol állandó jelleggel élőben közvetítik az áldozatot. Ehhez a csatornához csak a beavatottaknak van hozzáférhetésük. Ez azt jelenti, hogy egy csoport ember éjjel-nappal kukkolhatja a célszemélyt. Így könnyen megrendezhető az utcaszínház, hiszen minden lépéséről tudnak. A csoport tagjai közül azok vesznek részt benne, akik a legközelebb laknak ahhoz a helyhez, ahová a célszemély tart. Ma már a mobiltelefon segítségével ez könnyen megoldható. Következnek tehát az irányított beszélgetések az áldozat magánéletéről, és természetesen az újfajta nem halálos fegyverek bevetése. Mindez jó műsort jelent a stalkereknek, és a legújabb információk szerint, ez a legjövedelmezőbb tevékenységük egyike, mert a csatornáikon keresztül adják-veszik a célszemélyről készült felvételeket.

Az egyik legfontosabb részfeladat az, amely az áldozat elhallgattatására irányul. Ezt a feladatot azokra a zaklatókra bízzák, akik vállalják a troll szerepét.tenor_1.gif Az ő dolguk, hogy kövessék a célszemély tevékenységét a világhálón. Ha valahol megjelenik a témával kapcsolatos írása, azonnal reagálniuk kell, és megcáfolni, lejáratni minden lehetséges módon. Ebben nagyon ötletesek tudnak lenni, habár az ügynökök erre is felkészítik őket, kész válaszokat, szövegeket kapnak, csak be kell pötyögtetniük a célszemély írásai alá. Semmit sem bíznak a véletlenre.

Ennek kapcsán egy kéréssel fordulnék azokhoz, akik  olvassák ezt a kicsit sem szívderítő blogot. :-)

A stalkerek abban bíznak, hogy az áldozat soha sem juthat ahhoz a csatornához, ahol élőben (és illegálísan, alapvető emberi jogaitól megfosztva őt) közvetítik az életét. Ezért kérném, ha bárki hozzájut ilyen jellegű felvételhez, értesítse a rendőrséget. Bárkiről is legyen szó, szerintem minden célszemély hálás lesz érte. Hiszen a menekülését jelenti, és talán a többi áldozat szabadságát is. Mert ha az embert megfosztják jogaitól, olyan mintha börtönben élne. Egy börtönben, ahol a nap 24 órájában kínozzák. Csak azért, hogy egyes emberek kiélhessék szadista hajlamaikat, vagy csak annyira embertelenek, hogy ez jelenti számukra a szórakozást.

Vagy legalább jelezzen ide, a blogra, ha úgy gondolja, bizonyítéka van, de háttérben szeretne maradni. Én azt is megértem, természetesen. És még mindig bízom az emberekben... :)images_98.jpg

Összesen 75 millióan vagyunk. Mármint célszemélyek. A láthatatlan emberek... Az emberiség mindössze 1%-a. Kevés, igaz? Túl kevés ahhoz, hogy értünk bármi is változzon a társadalomban...

Dr.Horton is már évek óta a szervezett zaklatás áldozata. Habár az Oxfordi Egyetemen végezte tanulmányait, tudását az őt érő támadások kivédésére kell használnia, mert erre kényszerítik. Számos bizonyítékot nyújtott már be a bíróságon minden eredmény nélkül. Mindegyiket feltette az internetre, mert úgy érzi, veszélyben az élete. A videót megtekintve, azt hiszem, teljesen igaza van.

 

Nos, még egy kis "összeesküvés-elmélet":

Az eredeti videóban elmondják, hogy az agymosott szervezett zaklatók miként készülnek áldozataik üldözésére. A célszemélyek azok, akik nem illeszkednek abba a világba, amit perpetrator-ok készítenek elő relytélyes okokból.

 A célszemélyek között sajnos mind több a fiatal. Ahogy a zaklatók között is. Ez a fiú tökéletesen összefoglalta a szervezett zaklatás nevű bűncselekmény lényegét az alábbi videóban.

 Röviden a tartalmi fordítás:

"Kikből lesz zaklató (gang stalker, perp) ? Szervezett zaklatóknak nevezzük azokat az embereket, akiket arra képeztek ki, hogy minden lehetséges módon ártsanak az áldozatnak: zaklassák, kövessék, ellehetetlenítsék, sugározzák az új fegyverekkel, mérgezzék,végül megöljék.Tehát elektronikai, biológiai és vegyi fegyvert vetnek be az áldozat ellen.

A szervezett zaklatók/bűnözők a legtöbb esetben nem is ismerik személyesen az áldozatot, utasítások alapján cselekszenek, melyeket  az irányítóktól kapnak, akik általában vagy a helyi maffiaszervezet, mely természetesen kapcsolatban áll a többi szervezettel, vagy egyéb ügynökségek.

Hogyan ismerhető fel a szervezett zaklató/bűnöző?

Általában a cselekedeteikről. Első lépésük, hogy valamilyen okot keressenek, mellyel gyűlöletet keltenek az áldozattal szemben. Ha rákérdeznek, miért kell gyűlölni az áldozatot, általában észszerű magyarázatot adnak. Persze, nem fogják megmondani az igazat, mert ők azért vannak megfizetve, hogy gyűlöljék az áldozatot.A cél, hogy mindenkiben ellenszenvet, gyűlöletet keltsenek az áldozat iránt, szétrombolják kapcsolatait, és elszigeteljék mindenkitől.

Erre nagyon sok időt szánnak, ez a legfontosabb lépés. Általában éveken keresztül teszik tönkre az áldozat jóhírét és kapcsolatait módszeresen megtervezve előre minden egyes lépést. Gondosan megfigyelik az áldozatot (a technika ma már rendkívül megkönnyíti a dolgukat), ezért pontosan tudják, hogy az áldozat környezetében kit lehet ilyen módon befolyásolni. 

A  szervezett zaklatók/bűnözök kullancsként tapadnak az áldozatra, követik minden lépését, attól a pillanattól kezdve, amikor kilép otthona ajtaján. Követik a munkahelyére (gyakran be is épülnek, hogy befolyásolhassák a munkatársakat), a boltban is a nyomában vannak, az utcán, az orvosnál, szóval mindenütt.

A beszervezett zaklatók/bűnözők számára nincs kiszállási lehetőség, ez egy életfogytig tartó kegyetlen munka. Azért vannak fizetve, hogy kínozzanak, kegyetlenkedjenek emberekkel, és nincs megállás, mert egyébként viselik a következményeket. Amelyek rettenetesek.

Különböző kézjelekkel kommunikálnak egymással.Például, ha az állukat érintik, az azt jelent, hogy figyelem, közeledik az áldozat.

Arról is fel lehet, őket ismerni, hogy gorombáskodnak az áldozattal. Ez különösen az utcaszínház esetében igaz. Az utcaszínházat erre szakosodott "szakemberek" írják, akik már éveken keresztül figyelik áldozatukat, és ismerik gyengeségeit, tudják, mi iránt lehet érzékennyé tenni. Cél: érzelmi kitörést kiváltani az áldozatból.

Kikből lesz szervezett zaklató/bűnöző?

Elsősorban azokból, akiket senki sem alkalmaz egy munkahelyre sem. De ez nem szabály. Valójában bárkiből lehet, aki képes másokat kínozni pénzért. Könnyű pénzkereseti lehetőség ez az összes lelkiismeretlen gazember számára. Tipikusan azok az emberek válnak zaklatókká, akik nem szeretnek önállóan gondolkodni, szívesebben követik mások utasításait.

Nagyon fontos! Szervezett zaklató bárki lehet! Nem vallás vagy származás kérdése. A társadalom minden részéből beszervezik az embereket: lehetnek okosak, buták, szegények, gazdagok, középrétegbeliek, bárki. Mindenfajta foglalkozásbeliek: orvosok, tanárok, munkások, hivatalnokok stb. Ez a kísérlet része. 

A szervezett zaklatók/bűnözők között nagyon sok a szadista. Itt következmények nélkül kiélhetik szadisa, állatias ösztöneiket, és még meg is jutalmazzá őket ezért. Ezek a vesztesek azután tobzódhatnak az "élvezetekben": rabolhatnak, erőszakolhatnak, gyilkolhatnak,elkövethetik a vandalizmus minden formáját, mérgezhetik az embereket, kukkolhatják őket büntetlenül. Sőt! Pénzt kapnak mindezért.

A szervezett zaklatók következő csoportját a hataloméhes bűnözők alkotják. Számukra az áldozat félelme, kiszolgáltatottsága jelenti az élvezetet.

Miért lesz valakiből célszemély?

Leggyakoribb ok a személyes bosszú. Általában a volt barát/barátnő az, aki ilyen módon áll bosszút az áldozaton. Persze, sok minden kiválthatja az emberek bosszúvágyát.Az irigység is lehet motiváló erő. És máris bekerül a célszemély a programba, amelyet háborús bűnösök működtetnek. Mert ami mostanában a célszemélyek ellen folyik, az háború. És ezt minden túlzás nélkül mondhatjuk. Igaz, ma még irányító, szervezett zaklató stb. a nevük. De majd egy napon (reméljük, már közel ez a nap) a bíróságon elnyerik valódi elnevezésüket. És ami azzal jár...Mert egyszer minden véget ér. És minden napfényre kerül.

Ha egyszer valakiből szervezett zaklató/bűnöző lett, fel kell készülnie, hogy számára sincs menekvés. Ellenkező esetben ő is célponttá válik, őt is kínozni fogják, vadásznak rá, és kivégzik. Persze, balesetnek álcázzák, mondjuk autóbalesetnék. Régi maffimódszer ez, nem egy filmben láthattuk.

A zaklatók utolsó csoportjába a volt célszemélyek tartoznak. Ők azok, akik megtörtek a kínzások hatására, és átálltak a bűnözőkhöz. Számukra könnyebb volt csatlakozni a gonoszhoz, mint küzdeni ellene. Pedig nekik tudniuk kell, milyen iszonyatos kínokat okoznak elektronikus zaklatással az áldozatoknak. Gyávaságból, megalkuvásból mégis megteszik. Ezért őket tartom a legértéktelenebb embereknek a világon, egyszerűen söpredék a nevük.

Üzenetem a szervezett bűnözőknek: 

Ha azt képzelitek magatokról, hogy holmi 007-esek vagytok, nagyon tévedtek. Az irányítók szemében egy kis senkik vagytok, akiket kihasználnak. És ha már ennyire vágytok az izgalomra, inkább a bungee jumpingot (kötélugrás hídról vagy más magas épületről - szerző) válasszátok. Vagy még jobbat ajánlok: ugorjatok le egy szikláról. Az is izgalmas. Főleg kötél nélkül.

Mert az igazi terroristák ti vagytok, akik ártatlan embereket terrorizáltok."

Valóban a zaklatók egy része 007-esnek képzeli magát. Elvégre kiképzésben részesülnek, korszerű fegyverekkel látják el őket, és valószínűleg a kiképzőik erősítik bennük ezt a képzelgést. Ami azt illeti az így felfegyverzett bűnözők valóban veszélyesek. Akárcsak a kígyók, veszélyes a mérgük, mindenki fél tőlük. Ámde ne feledjük el, hogy egész életükben hason kell csúszniuk a porban, piszokban. De hát van az a pénz, ami feledteti ezt a kis kellemetlenséget, nem igaz, 007-esek? Tényleg azok vagytok. Csak éppen egy 7-es nélkül a végén.

https://szervezettzaklatas4.blogspot.com

https://szervezettzaklatastitkosfegyverek.blogspot.com

 https//szervezettzaklatas.blogspot.com

 E-mail: erdeidorotea@gmail.com

A bejegyzés trackback címe:

https://szervezettzaklatas.blog.hu/api/trackback/id/tr4513675008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Skrull harcos 2018.03.13. 01:19:37

Az itt leírtak egytől egyig igazak, sajnos saját tapasztalatból meg tudom ezt erősíteni, de olvassátok még el a blogger kálváriáját is. Két részben adja közre.

ÁLDOZATI OLDALRÓL A KÖVETKEZŐKRE FÓKUSZÁLJ:
1. először is olvasd el a szervezettzaklatas.wordpress.com oldal tartalmát, a lényeg ott van

2. nagyon fontos!! Ha nem csak (gang/organized stalking) utcai zaklatás ér, hanem elektronikus üldöztetés is, akkor a következő biztonsági rendelkezéseket léptesd hamar életbe:

A) mindent archiválj, amit zavarónak érzel! Vezess naplót, de napi max. 20 percnél többet ne áldozz rá. Később, amikor az emlékeid már megkopnak, jól fog jönni.

B) szereltess fel zárt rendszerű videokamera rendszert(!!), az nem manipulálható!
Minimumtechnikára törekedj, azok is már komolyak!
Legyen egy az ajtód előtt kívül és belül, de lehetőleg egy az utcára/autódra is nézzen.
A külső kamera és a vezetéke legyen vandálbiztos. Olyanra csináld meg, ha a kamerát megbontják,
az meglátszódjon rajta. pl. legyen leheggesztve. És ne tudják replikálni.

Bizony olyan játszótérre kerültél, ahol az életedért küzdesz és a lehallgatás alap! Előzőleg érdemes belekukkantani a kamerába, nincs e benne valami oda nem illő ... A beszerelőt simán megfélemlíthetik, (pl. ellehetetlenítik a vállalkozását) vagy lefizethetik. Ne csodálkozz ezen, sajnos bőven fogsz olyat olvasni, vagy videót látni, hogy a rokonok, szomszédok az áldozat ellen fordulnak.
Viszont ha fogna a kamera elkövetőt, a mesterségesen megtépázott szavahihetőséged és az önbizalmad pillanatok alatt helyre áll. Azt majd mutogathatod, hogy na ugye! :)

C) Zárak.
Sajnos bemennek bárhová, a kérdés csak az idő. Kockáztatni senki sem akar.
Csak a mágneses zárt jó, az nem fésülhető. Ez 20-25 e Ft, (a zárkirálynál szombaton van 10 % kedvezmény).

Ha meg tudsz kérni valakit szemből, v. jóbarátot, családtagot, rokont) hogy hadd szereltess rád néző kamerát a ház falukra. Ha rejtve van, az még jobb. Vagy parkoljon a házad elé, és fusson benne egy
nem látható kamera, amikor elmész otthonról, az jó.

Az áldozatok lakásába bejárás alap, rongálnak, ételt mérgeznek, dokumentumokat és merevlemezt másolnak le, poloskát szerelnek be, ill. mentenek ki, ha átfésülni készülsz stb.

Érdemes elgondolkoznod azon, milyen - a bűnelkövetők számára nem, vagy csak nehezen észrevehető - jelöléseket helyezz a használati tárgyaidra. pl. hajszált, szempillát (de találj ki jobbat, mert ezt elkövetők is olvashatják) és haza értedkor ha nincs rajta, a tárgyat egy illetéktelen megmozdította.
Aki nagyon profi, fényképezővel (de wifi és sim-kártya nélkülivel, mert azok bemérhetőek és átküldhetik maguknak a felvételt!) is lekapja és végül összehasonlítja, ugyanabban a szögben áll-e.
(Ügynök élete c. film)

Amikor aludni mész, legyen az ajtólánc beakasztva, de még tutibb, ha lefejtve benne hagysz egy-egy kulcsot a saját zárjában. Akkor kívülről nem tudják kitolni. Egyébként mennek be éjjel.
Az ablakba belül csörgő dolgokat tegyél, amik felkeltenek, ha benyomnák.

Gondolkozz el azon, hol van/volt olyan helyzet, ahol a kulcscsomódhoz más is hozzá férhetett!
Gyurmába nyomják.

D) Az utcai követés, fotózás, taktikázás az egyetlen, ami mindig megörökíthető.
Vedd fel őket! Ezt nem tudják manipulálni, kivédeni. Érdemes teljes útszakaszokat, majd otthon kiértékelni és kivágni a lényeget.

Milyen karaktereket fotózz le? Aki telefont tart a kezében feléd (közel vízszintesen), vagy szemben ácsorog a kapuddal és feléd néz a telója. Ilyenkor ez a gps-szel a helymeghatározásodat végzi a műholdhoz. Vagy közvetlenül ő lő meg (plazmával), azzal tölti fel a tested (a célszemélyek általában meg vannak csippelve, v. az agyukban túl sok nehézfém, ill. alumínium koncentrálódott mérgezéstől).
Ettől leszel utcai forgalomban is lehallgatható, egészségkárosító hatású is.
Ha kb. függőlegesen tartja, általában fotóz/videóz.

Hogyan taktikáznak a fotózással? Pl. állsz egy sorban a kis gengszterrel, ő bekapcsolja a videófunkciót és úgy tesz, mintha beszélne, de csak feléd akarja fordítani a lencsét.

A bűnözők leggyakoribb kémcuccai: üdítősüveg rejtett kamerával, szemüveg, testkamera, óra, de gyakori a dobozcipelés kifúrt lyukkal, ételszállítás átlátszó szatyorban stb.
Angolul: Remote cam. cola, Hat spy cam, Coffee cup hidden cam., Onmi Eye Hi-Def Water Bottle Spy Cam, Spy watches

Ruházat: a fekete szín dominál, gyakran hátitáskával párosul (abban tartják a kütyüket), baseball sapka, nike cipő (saját megfigyelés)

Kinézet: lányok: vörös vagy koromfekete haj, fiúk igénytelen hosszabb szakáll, vagy borostás arc
és rendszerint kopaszság. Az sátánista szektáknál kötelező.

Mivel vedd fel őket: főleg akciókamerával, legalább full-hd kamerában gondolkozz. Különben használhatatlan lesz a felvétel. Az arcot érdemes lekapni, oldalról is. Ez kellhet a bizonyításnál.
Gyors, minőségi mikrokártyát vegyél bele, különben szaggat a felvétel.
Érdemes éjszakai módot tudót is venni, ha úgy jársz haza. És a vakufényeiket látod.

Skrull harcos 2018.03.13. 07:53:05

Most láttam valami fontosat a jogi fórum - szervezett zaklatás oldalon. Ide másolom, mert még aktuális:
Ma (2018.3.13-án) lesz a Hír tévén 21 órakor a Riasztás műsor, egy olyan célszemély életébe pillantanak bele, akit elektronikus fegyverekkel zaklatnak. Segítséget remélt a rendőrségtől, de nem kapott,
ezért jobb híján árnyékolja lakását, és alusisakkal védi elméjét a káros sugárzások ellen.

Szerencsére tudta, hogy ilyenkor a nyilvánossághoz kell fordulni, nem pedig izolálódni.
Fontos mielőbb felvenni a kapcsolatot más áldozatokkal, tapasztalatot cserélni és összefogni, hogy
a továbbiakban egységként lehessen tárgyalni, fellépni. (Úgy máris komolyabban vesznek hivatalos helyeken.)
Ki tudja, hátha lesz egyezés az elkövetők személyében vagy a motívumokban. De a szakszerű védekezés megtárgyalása, szakirodalom lefordítása, műszaki szakember bevonása stb. mind-mind megszervezésre vár még.

Nézzétek meg feltétlenül!!
Sőt, ha tehetitek, menjetek be ma a tévébe még az adás előtt és beszéljetek a szerkesztőkkel!
Ha a beharangozóban több áldozatra tudnak hivatkozni, remélhetőleg jóval nagyobb port kavar
a dolog.

Csak így van esély.
Egyedül harcolni blokkolt levelezéssel és telefonnal nehezebb lesz.

(Ezt egyébként én is meg tudom erősíteni. Többször előfordult, hogy írtam másik célszemélynek,
hogy fussunk össze tapasztalatcsere céljából. De a válaszát vagy nem látom, vagy manipulálják azt.
Pl. kaptam egy nyúlfarknyi választ, ami az elérhetőségét már nem tartalmazta. Pedig nyilván neki is érdeke lenne találkozni, egyeztetni. Úgy könnyebb védekezni.

Szintén érdekesség, hogy megszereztem valaki számát, akinek szintén kálvária az élete és a telefonja állandóan ki van kapcsolva. Cím is volt szerencsére, ezért elmentem hozzá, és a szeme láttára hívtam,
együtt tapasztaltuk meg, hogy a célszemélyek beszélgetését blokkolják.
Az ilyen áldozatok felkerülnek úgymond egy feketelistára (halál lista) és nehéz megmondani, hogy ki, vagy mi, de nem engedi a kommunikációt. Mégis ki tudja akadályozni ezt Magyarországon?
Az e c h e l o n technológia felügyeli és blokkolja, vagy netán egy itthon szervezet?

Skrull harcos 2018.03.13. 18:20:03

Néhány érdekes videó magyar felirattal a SZERVEZETT ZAKLATÁSRÓL. (Célszemélyeknek kötelező)
Részletes magyarázatok 5 részben a szervezett zaklatásra:
www.youtube.com/watch?v=oQrwb150zGE
www.youtube.com/watch?v=t5FseOUafGY
www.youtube.com/watch?v=iSfI5jK19z0
www.youtube.com/watch?v=4OdXfkZ_UI0
www.youtube.com/watch?v=xvvMPNJkAGU

továbbá: www.youtube.com/watch?v=Nc_cq3QM_qI ;
www.youtube.com/watch?v=jIzOoQvylC0 ;
www.youtube.com/watch?v=8wNBEIVf67I ;
www.youtube.com/watch?v=ze62yRVttxw
érdemes video letöltő programmal lementeni.

2018.03.27. 04:05:30

Ha valakivel tudnék beszélni jó lenne....Kérlek valaki vegye fel Velem a kapcsolatot segítsünk egymásnak.....Kérlek.....

2018.03.27. 04:07:00

@Skrull harcos: kérlek beszélj velem ha ráérsz piciket kérlek vagy jelezz ha nem törlik ezek a dolgImat

Skrull harcos 2018.03.27. 08:54:27

Én szívesen beszélnék, de blokkolnak!
Ardival hetek óta nem tudok kapcsolatba lépni. Ami tök gáz. :((
Példák. Írtam a FB csoportnak, de semmi válasz. Ardinak detto.
A Jogi fórum - Szervezett zaklatás beszélgetések azért állnak, mert manipulálják.
Kitörölgettek cikk-cakkban leveleket a válaszfolyamból.
A sátánista hackerek technikája esetünkben feltételezhetően a Közbeékelődéses támadás.
Más néven középreállásos támadás (angolban: man-in-the-middle attack, MITM) során a két fél közötti kommunikációt kompromittálja egy támadó úgy, hogy a kommunikációs csatornát (tipikusan valamilyen számítógépes hálózatot) eltérítve mindkét fél számára a másik félnek adja ki magát.
Így a két fél azt hiszi, hogy egymással beszélget, miközben valójában mindketten a támadóval vannak csak kapcsolatban, aki így kijátszhatja az ilyen támadásra fel nem készített kihívás/válasz protokollokat, egyszerűen továbbítva a kihívást a másik félnek, majd visszaküldve annak válaszát.
A sikeres közbeékelődéses támadáshoz a támadónak hozzá kell férnie a kommunikációs csatornához, képesnek kell lennie lehallgatni a rajta küldött üzeneteket és megakadályozni, hogy eljussanak a valódi címzetthez. Ez történhet például ARP spoofinggal, DNS-mérgezéssel vagy egy, a támadó által telepített Wi-Fi bázisállomás segítségével.

Nóra Neked is írtam. Csak akkor tudunk kapcsolatba lépni, ha kapok elérhetőségeket. De ha korlátozzák bármelyikünk híváslistáját, már nem fog menni.
Tudom, hogy vannak kockázatai, de ha belegondolsz, mit veszíthetsz?
Valahogy el kellene kezdeni a csapatépítést, félő, hogy rámész erre, ha nem lépsz.
Kimegyek címre is, ha az pesti. Ha jobban belegondolsz, ez nekem is ugyanolyan rizikó.
Az a legkevesebb, hogy a beszélgetésünket le fogják hallgatni ...
Számot bele is lehet rejteni a szövegbe okosan. Írtál Te máshova is. A kettőből például ...

Mask of Zorro 2018.05.12. 09:00:05

Sziasztok!
Én már legalább 25 éve vagyok szervezett zaklatás célszemélye. Teljes környezetem részt vesz benne és megkockáztatom hogy még nem találkoztam olyan emberrel, aki nincs benne a dologban.
Iskoláimban állandó volt a mobbing és a szabotázs, és bár 10 éve hogy lediplomáztam, a mai napig nem kapok munkát. Jövedelem híján a „szülői” házban kell élnem és minden bizonnyal itt is fogom végezni, bölcsőm lesz a koporsóm. Szomszédaimtól szenvedem el a legtöbb zaklatást, egyikük az állandó nappali kínzásomért, másikuk pedig az éjszakai sugárzásomért felel. Ez utóbbi hatására döntöttem úgy, hogy megírom ezt a kommentet, múlt éjjel hajnali 3-tól reggel 7-ig folyamatosan sugároztak mikrohullámú fegyverekkel, amiktől úgy égett a bőröm, mint a napalm.
A támadások az utóbbi hónapokban nagyon felerősödtek, durvábbak mint eddig bármikor. Ennek úgymond „családi” oka van és könnyen meglehet, hogy már nincs sok hátra nekem. Eddig hallgattam a dologról, de ahogy itt is írták, fölösleges hallgatni mert úgyis elintéznek, és gondoltam legalább adok egy kis életjelet magamról, mielőtt nyom nélkül eltüntetnének.

Skrull harcos 2018.05.16. 08:55:01

Hello,

Kitartás barátom! Első lépésként azon próbálj meg elgondolkodni, hogy volt-e a környezetedben pszichopata. Mert jó eséllyel egy ilyen bujkál a történések mögött. Ha ezt nem tudod megítélni, keress rá, vannak ennek árulkodó jelei (pl. a negatív triász: nem szeret, nem szorong, nem tanul, de a Szervezett Zaklatásnál az is egy jel, hogy anélkül hogy előzetesen valamit letett volna az asztalra kőgazdag az illető és csak a kevés jó pillanatában nem őrjöng vagy üvölt mindenkivel), de sokszor kiegészül egyéb zavarokkal is, pl. nárcisztikus, paranoid stb. A jelenség mára már globális, inkább azt mondom, mint a hazai viszonyokat. A (hadi)technika sajnos kikerült az utcára, ez is mint minden szemét Amerikából érkezett, külön a tevékenységre (emberkísérletek, zaklatás, üldözés) bűnözői csoportok alakultak, melyek fedés alatt dolgoznak és pénzeli őket a politika.

Skrull harcos 2018.05.16. 09:57:14

Második lépés meg legyen az, hogy megnézeted magad, de csak úgy, hogy felvételt készítesz magadról (CT, MR vagy röntgen) mert jó eséllyel meg vagy csipelve. Ehhez elég annyi, ha egy bulis nap után volt nálad valaha filmszakadás (és előtte mondjuk itattak veled valamit, aztán se kép, se hang ...),
vagy valaki hozzáférhetett a lakáskulcsodhoz annyi időre, hogy lemásolja (ugyanis titkosszolgálati módszerekkel operálnak).
Leggyakoribb helyek a testen, ahová illegális implantátumot helyeznek gyakoriság szerint a: tarkó, szemgödör, fog, herezacskó, hüvely, fül (belső fül), kézfej, halánték, váll, mellkas.
Írsz a lakás besugarazásáról, nos a célszemélyeket ezen arzenál bármelyikével lőhetik: szatellit rendszerrel kommunikáló rádiófrekvenciás hullámok, mikrohullámok, skalárhullámok, ultrahang, energiafegyverek, de ez kiegészül még a radarozási technikával és gps helymeghatározással.
Feltehetően Voice to skull (V2K), illetve Remote neural monitoring (RNM) technikával nyúznak, épp ezért gondolkozz el azon is, hogy jártál-e fül-orr-gégészeten, ahol lenyúltak a torkodba, vagy felnyúltak az orrodba (de fémes orvosi segédeszközzel), vagy jártál-e komolyabb szemészeti vizsgálaton, illetve fogorvosnál. Ezek inkább azoknak lehetnek elgondolkodtatóak, akik egyszer csak ilyen vizsgálatok után kezdtek furcsaságokat érezni, Te már sajnos 25 év távlatából nem hiszem, hogy meg tudnád ítélni.
De azért megnézetni magad sosem késő. Nagy teljesítményű detektorok képesek jelezni, ha kommunikál benned valami. pl. Brain Implant RF Scanning of Mr. Magnus Olsson www.youtube.com/watch?v=JxbAoaCBeQE vagy: www.youtube.com/watch?v=enoJtvCnp34&t=2s Ha érdekelnek megcsipelt áldozatok, akkor az: illegal implant, mind control victim, brain implant, neural implant, targeted individual RFID szavakkal tudsz rákeresni a témára.
Ismertebb áldozatok, akik nagy port kavartak: Robert Naeslund - koponya-csipelés (svéd titkosszolgálat (Säpo) által megcsipelt áldozat, Bob Boyce (csipet találtak a vállában és tumor nőtt mellé), Jody Leedee (fog megcsipelés), Ramon Gonzalez Morciglio (kilyukadt az agya), Serge Vitry - Targeted Individual - RFID implantátum a fülcimpájában (Anglia), Terry Parker Jr. (Canada) 43 fémidegentestet találtak a koponyájában, Hamby Dina Louise (agy és nyak MRi), John G. Lambros - agyi implantátumok, Petrit Demo (albán) - a fülébe csipet raktak, Lynne Moss Sharman (was an activist, survivor of child and domestic abuse, neki pl. felnyúltak az orrán át), Magnus Olsson - “Brain-Chip” Nano Implant in the brain, Richard L. Cain - Secretly Forced Chips (megcsipelték a seregben), Brian Wronge - USA (börtönben megcsipelték), csak ízelítőül, de sok van még ...

Skrull harcos 2018.05.16. 12:24:16

Mi is az a Voice to skull és a Remote Neural Monitoring?
1. A Voice to skull (V2K), agyba irányított hangokat jelent.
Hogy legyen elképzelésed erről, ezt jól demonstrálja a következő videó:
Audio Spotlight featured on the Smithsonian Channel's SciQ www.youtube.com/watch?v=BXFm6mnWkbk és ha ez a boltban kapható kb. 1000 euróért, akkor milyen lehet nekik?
De más módszer is van erre, ha meg vagy chipelve.

2. A Remote Neural Monitoring (R.N.M), távoli idegi megfigyelés.
Ezt úgy kell érteni, hogy a saját szemed által tudnak körülnézni. Ennél meg az iriszedbe (kötőhártyádba, ami egyben védőréteg is a sérülések ellen) helyeznek egy kör alakú 2-3 mm-es kis lapkát, mivel az kocsányos állagú, nem fogod észrevenni. Ez a picurka kémeszköz úgy kerülhet beléd, hogy vagy behatolnak hozzád valamelyik éjjel, (fentebb volt szó a kulcsmásolásról, de aki nem hiszi, nézze csak meg az Ügynök élete c. film - Titkos behatolás részletét) aztán némi altatógáz, miegymás ..., majd orvosi horoggal, feszítővel, kitámasztják a szemhéjad. B-variáns, ha ördögimádó szemészhez kerülsz és mondjuk megkérdez a vizsgálaton, hogy megengeded-e, hogy egy pillanatra belenyúljak a szemedbe és te naivan igent mondasz. Akkor máris fogott egy kísérleti nyulat, ami bizony az államilag szponzorált emberkísérletekhez valószínű több mint vállveregetést ér ... Ilyen esetben a kálváriád nem azonnal indul, hanem csak fél-egy év múlva, mert kilógna a lóláb.
Hogy kb. értsd, mi ez a rémálom, nézd csak meg az alábbi kis bemutatóját egy áldozatnak.
Igazán látványos: www.youtube.com/watch?v=3W2P9trZgWw&t=477s

Snowden a legnagyobb kiszivárogtató azt mondta az R.N.M.-ről, hogy: "using microwave technology to intercept the extra low radio frequencies emanating from a person's head to listen to their thoughts and see what they see" (www.youtube.com/watch?v=ZBsIsLRHCEw).

A kételkedőknek mondom, hogy ez az amerikai szabadalom nincs titkosítás alatt, ilyen néven fut: Nervous System Manipulation By Electromagnetic Fields From Monitors, itt olvashatsz róla, sőt le is töltheted: patents.google.com/patent/US6506148B2/en

Nálunk olyan nyilván nem fordulhat elő, hogy a békés lakosságon pszichopata csoportok, sötét titkos szekták a karhatalom áldásával emberkísérleteket végezzenek, vagy ha mégis, akkor ne nyomoznák az ki. Az információk és a videók Seholországból vannak!

2018.06.01. 01:14:51

A megkaptam a leveled bedobták a számok közé és nem tudtam kimenteni kérlek bajban vagyok kérlek......

Skrull harcos 2018.06.01. 23:09:36

Mégis mi a baj? Adj meg egy skype elérhetőséget. És még ami kellhet, mert ilyen névvel sokan vannak.

mylife stillgoeson 2018.08.16. 22:43:38

Sziasztok!

Nagyon jó oldal. Remélem továbbra is elérhető marad.

@Mask of Zorro: Kitartás. Nem tudom, hogy tudsz-e angolul, de ha megnézed az alábbi weboldalt akkor láthatod, hogy Amerikában most nagyon aktívak a célszemélyek. Ha nem beszélsz angolul, akkor is a képek/palkátok/hirdetések magukért beszélnek:
www.freedomfortargetedindividuals.org/

HTunde 2018.09.18. 18:08:09

Én is TI vagyok. Horror dolgokat műveltek velem. Melyik hatósághoz lehet fordulni ezzel? Nektek mik a tapasztalatotok. Kihez, hova forduljak segítségért? Legutóbb a TEK -nek , a Terrorelhárítási Központnak jeleztem, hogy gáz van. Írtam vagy 10 oldalt nekik.
Most dr John Hall interjúit hallgatom, és Dr Katherine Horton videocsatornája önt lelket belém.
Dr John Hall New Breed - Satellite Terorrism in America könyve szól erről. Magyarul nem tudom jelent -e meg könyv áldozatoktól.

Alig jöttem rá, hogy mivel csinálják. Nem is tudom, hogy magamtól jötteme rá, hogy nem parapszichológia, meg ilyesmiről van szó, hanem elektronikus az egész.

Egy blogba ki fogom tenni, hogy mik történtek velem, egyenlőre még csak word doksikban van.

Most ott tartok, hogy sorstársaskat fogok keresni. De el is szomorodom, mert dr Katherine Horton is küldött a rendőrségnek listát a sorstársakról, hasonló áldozatokról, a rendőrség meg csak visszadobott valami lerázó levelet. Attól tartok az ilyen nem-fogalkozások miatt vérszemet kapnak a szadisták.

Ti meg tudjátok nevezni a ti zaklatóitokat? Mármint vezeték és keresztnévvel?

Mit szokott tenni a rendőrság? Szerintetek mennyire van benne?

majf elmesélem miket sugároztak az agyamba a seggfejek. NWO-s (New Word Orderes filmet a rohadtak. ) Meg olyan volt a végén a felirat, mint amilyen a Csillagok háborúja című filme lejenén, tudjátok olyan sárga, szépen lassan haladó szöveg. na, olyat vetítettek nekem éjszaka a rohadékok.

Ne röhögjetek, de egyszer még helikoptert is küldtek reggel. Éjszaka kínoztak (szexuális zaklatás, nőkínzás), reggel félholtan, megkínozva fekszek az erkélyen, hát nem jött arra egy helikopter. Teljesen meg vagyok győződve arról, hogy nekem küldték.

Rohadt megtisztelő volt, hogy rohadnának meg. Anyámnak nem is mertem szólni. (Skizofrénnek tartott, mivel meg is kaptam a diagnózist, mint ahogy a TI-k legtöbbje, ahogy olvasom a dolgokat.)De jó lett volni tudn, már akkor, 2012-14 körül, hogy mi az a TI. Meg mi az a Military Mind Control.

Úgy érzékeltem, hogy debreceni orvosok is részt vesznek ebben: orvosok, neurológusok, pszichiáterek, meg akit érdekel. Nagyerdei Klinika orvosai.

Tehát az utóbbi években orvosok is súlyosan bántottak (mind controloznak a seggfejek), tehát még a fehér köpenyes rohadékok is végzik. És igen, itt Debrecenben is.

Kész átjáróház a lakás, ide járnak (mesterséges telepátia, megfigyelés, lehallgatás, mozgatás, mind control) orvosok, nemzetbiztonságisak, és úgy vettem észre, hogy rendőrök is. Úggy vettem észre, hogy néhány debreceni rendőr kollaborál, együttműködik a mind controlos orvosokkal. Azaz nem küzdenek ez ellen, hanem a rohadékok még együtt is dolgoznak velük, hogy pusztulnának meg.

Emiatt nem is tudom, hogy a debreceni rendőrség meg tud-e védeni ez ellen. Forduljak-e hozzájuk.

Pár éve kaptam tőlük választ, hogy fülcsengésről nem tudnak/nem létezik (írtam nekik fülcsengésről, rendszeres sípolásról), most meg már látom
, hogy a tinnitus -ról mindenhol írnak. Meg akkoriban a lakásba látogatók tevékenységét bilokációnak neveztem, most már tudom, hogy elektronikus sugárzással hozzák létre. Régebben azt hittem, különös képesség kell. Jó lett volni, hogy elektronikus berendezések segítségével vetítődnek ide a "szellemek".
Az egyik brutálisan meg is vert. ( Valami őrült sátánista szabadkőműves volt. Tudom is a vezetéknevét, meg hogy ki.)

Szóval most már irodalom is van, amire tudok hivatkozni.
Ráadásul a város eléggé szabadkőműves is (mint például Debreceni Egyetem) , és ez az egész tényleg náci és szabadkőműves hátterű is. Tehát úgy érzékelem, hogy itt Debrecenben is a náci (orvosok) és szabadkőművesek tevékenysége ez a bűnözés, célszemélyek zaklatása, kínzása. Úgy vettem észre, hogy az orvostársadalom, klinika itt egészen náci leszármazású, náci maradványok vannak. a debreceni orvostársadalomban. Itt Debrecenben például kulturálisan mást jelent a körükben a szőke haj.)

HTunde 2018.09.18. 18:17:22

"Gyakorló"

Mond ez nektek valamit? Melyik szervezet csinálja? Nemzetbiztonsági? Szerintem az. Orvosokkal. Tuti, hogy illegális is. Meg embertelen is.
Veletek csinálta-e ilyet? Azt hiszem a "gyakorlás" ennek szabadkőműves-náci-titkosszolgálatos szervezetek, összefonódások embertelen őrült tevékenysége.

arda 2018.09.18. 19:34:13

@HTunde: Faceebook:

ELEKTROMÁGNESES FEGYVEREK ÁLDOZATAI A KÁRPÁT-MEDENCÉBEN

Rengeteg szélhámos és ügynök adja ki magát áldozatnak, óvatosan a személyes adatokkal.

Keresd az adminokat, ők valódi áldozatok.

Skrull harcos 2018.09.20. 21:05:43

Szia Tünde!

Engem tekinthetsz amolyan helyettesnek, segítek ötletekkel, infókkal és a fogalmazásokban.
Azért is látsz korábbról bejegyzéseket. (ide írhatsz priviben, ha diszkrétebben szeretnéd: skrull@indamail.hu ...)
A blogger (Dorotea) nem pesti - ha valakivel találkozni kell, mert bajban van, kíváncsi stb.
- ezért ezt én szoktam intézni.

Bocs a bizalmatlanságért, de sajnos sok itt a kamu ember, (stalkerek megbízásból írnak, nekik ez egyfajta szórakozás, illetve megtorlás jár érte, ha nem teszik meg).
Beszéltetnek, időt lopnak, aztán rendre elhalkulnak. Nem csak ezen az oldalon tapasztaltam ezt.
Aztán pár hét múlva ránk ír egy újabb valaki ...

Épp ezért egy ideje már úgy csináljuk, hogy elég hamar találkozó van.
Az max 15-20 perc felesleges várakozás, ha nem jönne el az érdeklődő.
De akkor sem napok chatelése ment a semmibe.
Kérlek ne vedd magadra, de ezt egyúttal meg akartam már írni azoknak, akiknek valójában szól.

Megfordulsz Pesten is? Ha nem vagy félős, összefuthatunk. Üdv. Feri

HTunde 2018.10.18. 22:02:18

Az RNM (remote neural monitoring/manipulation) mást is jelent. Írok ide leírást, saját tapasztalat is.

A konkrét berendezésüket, szoftvert még nemláttam saját szememmel, meg többis lehet. Meg több szervezet is rám szokott csatlakozni, mármint az agyamra.De a következőkről van szó:
-hallják a belső hangodat, ezt rögzítik is, mint valami hangfelvételt, és vissza is tudják játszani. Tehát oylan mint valami hangfelvétel. Vissza tudják játszani a saját fejedbe és a saját korábbi, akár évekkel korábbi szövegeidet , belső monológodat hallod vissza a fejedbe. Tehát rögzítik, és vissza is tudják neked játszani.

Ha TI vagy mesélj viccet a megfigyelőidnek és kérd meg őket, hogy játszák neked vissza. Beszélj a megfigyelőidhez, és mond el nekik, hogy most viccet fogsz nekik mesélni, vagy felolvasni csukott szájjal, csak gondolatban és játszák neked vissza. Nekem megtették.

- Szó-szekvenciákat mondanak az agyadba. Nekem ilyesmi szavakat soroltak egymás után: AI, artifical intelligence, kémányseprő, szuperkomputer, verification, NLP, elektrosokk, test verification, inkubátor, szívroham, tinnitus, Monarch, lobotómia, nácizmus, internet, szabadkőművesség, activism, aktivizmus, implantátum, foglakoztatják, prooaganda, montauk, bosszú, hatalom, gangstalking, TI.
És megvárják, hogy az agyad reagálojon erre. Nem akarsz reagálni, te tudják, hogy az agyad ki fog bökni reakcióként egy szót, vgy kifejezést. és azt szerintem felírják.
Ilyen Neural Monitoringról számol be Bryen Tew a Youtube-csatornáján. Szerencsétlent nagyon kikészítik, nagyon megkínozzák. Lásd: youtu.be/ecWdxAjqiF0
Ahova berögzítik a felvett hangodat: angol nyelvű beszámolókban szuperkomputernek nevezik. Cikkekben azt olvashatjuk, hogy az NSA már milliók agyát pásztázza egyszerre és rögzíti be gondolataikat. A szerencsésebbeket nem kínozzák közben, hanem észrevétlenül.

Emotion cloning (érzelmek klónozása): rám is vetitettek ki máshonnan szerzett , bemásolt , rögzített érzelmeket és tartottak ez alatt. Például a rettegést. Ezt is nevezhetjük neuro.szimulációnak, távoli neuro-manipulációnak.

Már nem is tudom, hogy hány berendezést, vagy technológiával kínoztak.

Szellemek is jöttek a alksába, a pontos technológiai leírást ég keresem. De van több is , de jó leírást még nem találtam, avatar-technológiának is hívják, de valószínűleg annyira titkos, meg annyira nem lehet megtalálni róla a leírást, hogy csak az Avataros filmben van róla sejtetés, de amúgy az avatar-technológia valós., tényleges és KÉSZ technológia. Azaz bárki tud menni másnak a testébe. Számítógépes ez is. Illetve szerintem mások is kifejlesztték, nem csak ez az egy megoldás létezik.

Ha valakit mozgatott már meg szellem, és már megtalálta a pontos technológiai leírást a neten, az küldje már el nekem is. Keresem, de még nem találtam megfelelő technikai leírást.

Meg nem is nagyon látom, hogy TI-k beszámolnának a szellemekről. mozgatásról igen, de a szellemekről nem. Szóval szabadalom-leírást keresek.

HTunde 2018.10.18. 22:31:54

@Mask of Zorro: Szia! most pedig azonnal írd meg a Terorelhárítási Központnak, hogy ég a bőröd mint a napalm. Ez erős fegyverhasználat, és ez már terrorizmusnak számít. Emiatt a Terrorelhárítási Központhoz megírhatod, ez az a szervezet ameliyk foglakozni fog ezzel. Ők az illetékesek ebben. Nekik kell fellépniük ez ellen. Ha ég a bőröd, ez már egyfajta fegyverhasználat, amit ellened hazsnálnak és bármilyen illegális fegyverhasználatot be kell/lehet hozzájuk jelentened. A Terrorelhárírási Központ elérhetősége a honlapjukon megtalálható. E-mailben is megteheted a bejelentést. Én is nekik írtam meg. A nemzetbiztonságinak , meg alkotmányvédelminek ne írj, mert köztük (is) vannak akik visszaélnek ezekkel a berendezésekkel. valamint ha a közlben van kórház vagy klinika, az is elképzelhető, hogy onnan kínoznak ezekkel a neuro-weaponokkal, mert szerintem szeretnek becsatalkozni illegális neuro-weapon fejlesztésekbe a neurológusok, orvosok. Valószínűleg mind control tengerimalac is vagy. És azt közeli klinika, kórház orvosai végzik. Ha megyeszékhelyen laksz, akkor peched van, mert a megyeszékhelyeken vannak olyan klinikák, ahol mind control áldozatokat fognak. Emiatt javasolt lenne máshova költözni. Én is költözni akarok, és vegyülni, eltűnni egy 2 milliós városban. Itt Debrecenben lett nagyon durva a helyzet. 6 éve nem dolgozom, te meg 10. Előtte dolgoztam. A klinikák, kórházak mind control kísérletező orvosai egyébként hálózatban vannak, tartják egymással a kapcsolatot, pszichiáterek. Tehát ha elköltözöl más városba, még mindig a markukban tarthatnak, munkahelyedre kimennek elmeprogramozni, ha akarnak. Tehát a pszichiáterektől nagyon kell tartani, kerüld őket, mint a szart. Titokban keresnek meg. és kapnak el. Ezt azért írom, mert ha elköltözöl máshova és megpróbálsz munkát találni, lehet hogy jobb esélyed lesz, mint ahol most laksz, de majd nagyon ügyelj arra, hogy pszichiáter ne csaljon tőrbe. Tehát később csak és kizárólag magán-pszicholóushoz menj, állami intézménybe SOHA, mert mind controlosok. Csak magán. Ezt a szabályt akkor is tartds, ha v2k-val, RNM-mel akarnak bevinni a "hangok".

Dorotea 2020.02.24. 22:42:03

Szervezett technológiai zaklatás - a titkos és súlyosan törvénytelen emberkísérletek fedőneve
Többször találkoztam azzal az elmélettel, hogy az emberkísérletek alanyai olyanok, mint a II. világháború alatt koncentrációs táborba hurcolt áldozatok. Eleinte senki sem hitte el, hogy ilyesmi megtörténhet, ezért kellett annyi embernek meghalnia. Mindenki elfordította a fejét, hogy ne kelljen tudomásul vennie az emberiesség elleni bűncselekményeket.
Gyáván, megalkuvóan. És talán kárörvendően is, mint az én esetemben tapasztaltam. Hiába, az emberi irigység...
Vajon mi történt volna, ha akad egy újságíró, aki veszi a bátorságot, és leleplezi a szörnyetegeket? El mer ezen gondolkodni valaki? Szembe mer nézni az igazsággal?
Vagy már a gyávák, a megalkuvók világa következett be?
Szándékosan nem írtam nemzetiséget sem az áldozat, sem az elkövető esetében. Mert a gonosznak nincs nemzetisége. És csak egy arca van, mely minden nemzetiségben megtalálható. És mindenütt megtalálják a maguk áldozatait.
Mert a gonosznak ez a természete.
Néha Erzsébetnek hívják, néha más neve van, de a természete ugyanaz.
Az áldozathibáztató ismerősöknek pedig üzenem: nem fog segíteni a kívülálló megjátszása. Mert ebben a "játszmában" nincsenek kívülállók. Mindenki a színpadon van. És döntést kell hoznia.
Pro vagy kontra.
Ezeket a lapokat osztották nekünk azok, akiket elfogadtatok gazdátoknak. Sajnos, nincs mindenkinek olyan eb természete, hogy egy kis koncért nyalogassa a gazdája kezét. De ti tudjátok...

Kulcsár János 2020.06.20. 20:31:16

Mit tehet az ember? ha több honapja ennek, de inkább egy szerencsétlenebb helyzetnek az áldozata? Bizonyithatóság szinte kizárva. Okos , értelmes válaszokat szeretnék. Ugy, gondolom nincs sok időm a helyzet megoldására. Azért is irok ide, ha vakami bajom lenne, hirtelen betegségben elhunyt cimmel, legyen bizonyitéka, hogy egy, nő három férfi, de ebben sem vagyok már biztos életem vették, honapok alatti sugár vagy valami hasonló eljárással.
Rendőrséghez nem mehet az ember , mert valószínű elmebetegnek tartanának. Probáltam magam megoldani az ügyet, de bizonytalanság övez mindent. Túl sok az információ és ez megzavar. Nincs magánéletem.
Mit tudok tenni?

Kulcsár János 2020.06.20. 20:34:06

@Kulcsár János: München 81829 Mittbacherstrasse 15
süti beállítások módosítása